Help mee

Wilt u als vaste sponsor de scholing van een kind betalen? Bent u een ondernemer en wilt u een winkel sponsoren? Wilt u een eenmalige gift doen? Alle hulp is van harte welkom.

U kunt ons helpen door uw bijdrage te storten:
NL68TRIO0379233894
St. e-Progress-SAM

Uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U heeft daarvoor de afschrift van uw rekening nodig en geen ontvangstbevestiging van ons. Indien u die toch graag ontvangt voor uw administratie, dan kunt u dat in een bericht laten weten. De bevestiging krijgt u einde van het jaar over het totaalbedrag dat u dat jaar overschreef. Stuur ons dan een bericht met uw gegevens.

We behouden ons het recht voor om geld dat zonder oormerk is geschonken, te besteden aan dat wat het hardst nodig is, in overeenkomst met onze doelstellingen. We staan in nauw contact met ‘onze’ moeders en beslissen samen wat prioriteit heeft.

Stichting SAM wil het maximum van de geschonken gelden aan de moeders besteden. Daarom houden wij onze overheadkosten laag. Wij verantwoorden onze uitgaven in de jaarverslagen, die we hier publiceren.

Op dit moment zijn wij actief op zoek naar een sponsor die voor €30,00 per maand een meisje naar school helpt. Zij is verstoten door haar familie en opgevangen door één van onze moeders, die hetzelfde meemaakte in haar jeugd.